24 szept 2012

Szalagfüggöny Készítés, Szerelés Budapest XI. kerület 06307189263

0 Comment

 

Vállajuk Budapesten a 11. kerületben Szalagfüggönyök készítését, szerelését. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.

Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás, 17 éves tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkat, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.

Árny-Véd – Árnyékolástechnika

Tel:
06307189263

E-mail:
arnyved@gmail.com

Szalagfüggöny 2

 

A szalagfüggöny kitűnő beltéri árnyékoló. Ma már nem csak irodák, rendelők ablakait ékesíti, hanem egyre népszerűbb, otthoni használata is! A színek és mintázatok olyan széles választékban elérhetők el, hogy ezek közül mindenki, biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet, akár lakókörnyezetének árnyékolására is. A szalagfüggöny kitűnő beltéri árnyékoló. Nem csak nyílászárók elé ajánljuk, térelválasztásra is kitűnő megoldás. Ez a termék felválthatja a hagyományos nylon és a sötétítő függönyt, hiszen egymagában gondoskodik az esztétikáról, a belátás megakadályozásáról és a fényszűrésről is! A szalagfüggöny lamelláinak elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. 63, 89 vagy 127 mm széles szalagokkal készülnek. A változatos színű és minőségű szalagok UV- stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztítást nem igényelnek. Az alumínium karnis 47 x 25 mm, ezért helyigénye rendkívül kicsi. Szerelhető függőleges, vízszintes, bolt- vagy horizontíves felületre. Kezelése lehet zsinóros vagy elektromotoros.

[fel]