24 szept 2012

Szalagfüggöny Készítés, Szerelés Budapest XXI. kerület 06307189263

0 Comment

 

Vállajuk Budapesten a 21. kerületben Szalagfüggönyök készítését, szerelését. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.

Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás, 17 éves tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkat, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.

Árny-Véd – Árnyékolástechnika

Tel:
06307189263

E-mail:
arnyved@gmail.com

Szalagfüggöny 2

 

A szalagfüggöny olyan árnyékoló, amely lamellákból, szalagokból áll és egy karnisban mozog. Hasonlóan lehet működtetni, mint a reluxát, csak vízszintesen. A szalagokat tehát lehet a tengelyük körül forgatni és jobbra-balra húzni. Ehhez két zsinórt találunk a karnis végében. A szalagfüggöny karnis alapszíne; fehér, de mivel anyaga alumínium, amely jól színterezhető, a RAL. színek közül bármelyikre lakkozható. Természetesen, ha oldalfali konzolt kell alkalmazni a szalagfüggöny felszerelésekor, ez az alkatrész is hasonulni tud a szalagfüggöny karnis választott színéhez! Eleinte csak irodákban, szállodákban, konferenciatermekben alkalmazták. Manapság azonban lakóházakban is kérik. Előnyös, mert roppant elegáns.  Szalagfüggöny karbantartása és tisztítása: szalagfüggöny karnisai karbantartást nem igényelnek, mivel a korszerű alumínium – műanyag konstrukció minden alkatrésze a termék teljes élettartamára előre zsírozott, illetve színtartó porlakk bevonattal védett. A textília portalanítását célszerű a lakás többi részéhez hasonló gyakorisággal elvégezni.

[fel]