24 szept 2012

Szalagfüggöny Készítés, Szerelés Budapest XXII. kerületben 06307189263

0 Comment

 

Vállajuk Budapesten a 22. kerületben Szalagfüggönyök készítését, szerelését. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.

Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás, 17 éves tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkat, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.

Árny-Véd – Árnyékolástechnika

Tel:
06307189263

E-mail:
arnyved@gmail.com

Szalagfüggöny 3

 

 

Az általunk forgalmazott portaszító, impregnált felületű lamellákból álló szalagfüggöny, kiváltja a hagyományos nylon és a sötétítő függönyök funkcióit, ráadásul íves vagy ferde felületekre is felszerelhető. A szalagfüggöny karnis alumíniumból készül, fehér alapszínnel, ami igény szerint átszínterezhető.

4 féle kezelési elrendezéssel készíthető az igényeknek megfelelően:

– a kezelővel azonos irányba gyűjtő szalagfüggöny
– a kezelővel ellentétes oldali gyűjtésű szalagfüggöny
– középről kétfelé gyűjtő szalagfüggöny.
– vagy két oldalról középre gyűjtő szalagfüggöny szerkezet.

A szalagfüggöny manuális kezelése egyszerű, de remekül motorizálható is. Gondozást nem igényel, a szalagfüggönyöket nagyon ritkán kell tisztítani, de ha mégis szükségessé válik, javasolt az ipari vegytisztítása, mely eljárás során a szalagfüggöny textilt újra impregnálják, ezáltal a lamellák újszerűvé válnak. A szalagfüggöny árak két összetevőből állnak: az egyiket a karnis ára adja folyóméterben, a másik az anyag négyzetméter ára. A szalagfüggöny árak ezért úgy alakulnak, hogy a karnis szélességét és az anyag szélesség x magasságát kell venni cm-ben. Az anyag lehet fényzáró, fényvisszaverő, fényáteresztő és tűzálló is. A szalagfüggöny ár ennek megfelelően alakul. Szalagfüggöny textilt, közel 30 féle típusból, igen széles minta- és színválasztékból választhatnak kedves megrendelőink! Szalagfüggöny kínálatunkban nemcsak intézményekbe, irodákba szánt megoldásokat, hanem kifejezetten lakásba való változatokat is találnak kedves vevőink. A szalagfüggöny a standard textilfüggönyökkel ellentétben, akár ferde és íves felületekre is felszerelhető.

 

[fel]