21 aug 2012

Szalagfüggöny Szerelés, Készítés Érd, Tárnok 06307189263

0 Comment

 

SZALAGFÜGGÖNY SZERELÉS, KÉSZÍTÉS ÉRD, TÁRNOK  

 

Szalagfüggöny szerelését vállaljuk Érden, Tárnokon.  Kérjen Árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal:

Árny-Véd – Árnyékolástechnika

Tel:
06307189263

E-mail:
arnyved@gmail.com

Szalagfüggöny 2

 

Cégünk vállalja Érden, Tárnokon, Budapesten szalagfüggönyök szerelését, gyártását rövid határidővel kiváló minőségben korrekt árakon. A lakások, bankok, illetve az irodák egyik legkeresettebb, legideálisabb és legesztétikusabb lamellás árnyékolója a szalag függöny.
Ez a lamellás árnyékoló tökéletesen megfelelő és alkalmas a legnagyobb üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók esztétikus árnyékolására. A lamellák elfordításával lehet szabályozni a beáramló fény mennyiségét és ez által kellemes hangulatot varázsolhat otthonába, illetve irodájában. Szalagfüggönynek ma már nem csak a fény kizárása a célja hanem a helységek esztétikussá tétele is a mai kornak megfelelő színválasztékkal és alapanyagokkal. A szalagfüggönyeink kiváló műanyag alapú textilek melyek közel 70 féle színben háromféle lamella vastagsággal és húszféle lamella fajtával rendelhető. Kezelése történhet jobbról balra, balról jobbra, két oldalról középre és középről két oldalra. Szalagfüggöny karnis kiváló minőségű alumíniumból készül, amely kívánság szerint bármilyen színre színterezhető.
Alapszíne az a világosszürke, de felár ellenében a nemzetközi Rall – színskála bármely színe megoldható. Szalagfüggöny lamellái lehetnek fényáteresztőek, fényzáróak, tűzállóak különféle színárnyalatokban. A szerelést vállaljuk Érden, Tárnokon, Diósdon, Budaörsön, Törökbálinton, Budakeszin, Százhalombattán, Szigetszentmiklóson, Szigethalmon, Budapesten, illetve egész Pest megye területén, de igény szerint kiszolgáljuk Önt vidéken is.
Kérjen Árajánlatot vagy Hívjon minket bizalommal.

[fel]