21 szept 2012

Szalagfüggöny Szerelése, Készítése Szigetszentmikós, Halásztelek 06307189263

0 Comment

Vállajuk Szigetszentmiklóson és Halásztelken Szalagfüggönyök készítését, szerelését. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.

Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás, 17 éves tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkat, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.

Árny-Véd – Árnyékolástechnika

Tel:
06307189263

E-mail:
arnyved@gmail.com

Szalagfüggöny 2

 

Cégünk 17 éve foglalkozik szalagfüggöny készítésével szerelésével. A szalagfüggönyök kiváló minőségű műanyag alapú, textilek melyek minőségben a mai kornak megfelelnek és szinte minden formavilághoz, illetve nyílászárókhoz egyedileg alkalmazható. Nagyobb felületek árnyékolására kiválóan alkalmas. Szalagfüggönyeink rendelhetőek tűzálló kivitelben, keskeny, illetve széles lamellával, rengeteg színárnyalatban. A szalagfüggöny alkotó elemei a szalagfüggöny karnis, a szalagfüggöny lamella, lamella forgató gyöngy, az oldalra húzó zsinórzat, illetve a függöny aljában lévő súly. A kiegészítő alkatrészeket is próbáljuk a 17 év tapasztalatával úgy megválasztani, hogy az ablakban kitett UV sugárzásnak ellen álljon. A szalagfüggöny mozgatása történhet jobbról balra, balról jobbra, középről kétfelé, illetve két oldalról középre. Cégünk vállalási területei közé tartozik Budapest, illetve Pest megye, de hívjon, és mi kiszolgáljuk Önt vidéken is. Egyéb árnyékolási termékek készítésével, szerelésével is foglalkozunk. Ezek közé tartozik az alumínium redőny, – műanyag redőny, – ezek kombinálása különböző szúnyoghálóval, – reluxák, – roletták, – harmonika ajtó, – napellenzők, és 2012-től két újdonsággal is szolgálhatunk az úgy nevezet Lapliss, illetve a Sávroló ablakárnyékolókkal. Árainkat próbáljuk úgy kialakítani, hogy a minőséggel ötvözve egy korrekt szolgáltatás keretein belül legmegfelelőbb legyen a megrendelőink igényeihez igazodva. Kérjen tőlünk árajánlatot vagy Hívjon minket bizalommal.

[fel]