04 okt 2012

Szúnyogháló Készítés, Szerelés Budakeszi

0 Comment

 

Vállajuk Budakeszin Szúnyogháló rendszerek készítését, szerelését. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.

06-70-773-1946

Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás, 17 éves tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkat, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.
Lehúzható mobil szúnyogháló

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    A minden igényt kielégítő fix keretes, amely két változatban létezik: műanyag, ez kapható fehér, barna és aranytölgy színben, és az alukeretes. Emellett igen elterjedt még a rolós szúnyogháló. Ennek a mozgatási iránya függőleges és fent egy tokba tekeredik fel, de választható vízszintes iránnyal is, itt a tokja oldalt található.
    Nyitható keretes szúnyogháló: Kívülről van felhelyezve a keret, melyhez pántokkal és mágneszárral lehet rögzíteni a nyíló szárnyat.
    Pliszé szúnyogháló: Egy teljesen új kiváló minőségű olasz alumínium profilokból készülő esztétikus rendszer, mely megoldást jelent igen széles és magas nyílászárók fedésére is. Az üvegszál alapú UV stabil háló mind csukott, mind nyitott állapotban pliszészerű (harmonikaszerű) állapotban van. Előnye a vízszintes működtetésű mobil szúnyogháló ajtóval szemben, hogy a kisgyermekek is könnyen kezelhetik, nem csak nyitott és csukott állapota van, hanem köztes állásban is megállítható.

    [fel]