04 okt 2012

Szúnyogháló Készítés, Szerelés Budapest XI. kerület

0 Comment

 

Vállajuk Budapesten a 11. kerületben Szúnyogháló rendszerek készítését, szerelését. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.

06-70-773-1946

Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás, 17 éves tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkat, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.
Szúnyoghálók

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

  Műanyag fix keretes: Szinte bármilyen típusú és méretű ablakra felszerelhető rovarháló. Minden szúnyoghálónkat üvegszálas hálóval készítjük, rendkívül erős, strapabíró anyag. A keretet alapesetben belső (rejtett) sarokkal készítjük. Felszerelhető klipsszel is, amelynek nagy előnye, hogy ha nincs szükség a hálóra, egy mozdulattal leszedhető.
  Alumínium fix keretes:
  Alaptulajdonságai megegyeznek a műanyagkeretes rovarhálóéval, ugyanakkor anyagából adódóan jobban kiállja az idő próbáját. Alapszíneink a fehér és a sötétbarna, de itt is választható igény szerint egyéb RAL szín, illetve RENOLIT fólia is. Az antracit szürke üvegszálas háló hosszú élettartamú, alig észrevehető, az erős időjárási ingadozásoknak (tartós erős napsütés, illetve téli hideg) is ellenálló.
  Alumínium szerkezetes mobil:
  Könnyen kezelhető, kis helyigényű, önálló rugós, mozgatható változat. Nagy előnye, hogy használata után a szúnyogháló egy mozdulattal “eltüntethető”. A lefutó sínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a mindenféle rovar ellen. Tokja 5 x 5 cm-es. A szúnyogháló tartószerkezete – az acélrugó kivételével – alumíniumból készül, felülete alapáron fehér vagy barna, de 10%-os felárral bármilyen RAL színben elkészíthető. A gyakoribb, fentről lehúzható változat mellett az elsősorban ajtóknál alkalmazott vízszintesen mozgatható típus is választható. Ablakokra a függőleges mozgatásút ajánljuk, ajtókra a vízszintesen mozgathatót. Utóbbi kettényíló kivitelben is készülhet, nagyobb felületekre biztonságosabb, egyik fele fixálható.
  Nyíló szúnyogháló ajtó:
  Alumínium keretes ajtó, melyet bejáreti, illetve teraszajtók elé lehet felszerelni. Zsanérral szerelhető, mágnessel, csappantyúval záródik. Színválasztéka RAL színskála alapján, illetve RENOLIT fólia.
  Pliszé szúnyogháló:
  Nagy üvegfelületek védelmére az egyik legjobb megoldás. 3 méter szélességig gyártható. Mozgatása rendkívül könnyű, nincs küszöb, esztétikus, harmonikaszerűen záródó hálóval.

  [fel]