04 okt 2012

Szúnyogháló Készítés, Szerelés Budapest XXI.kerület

0 Comment

 

Vállajuk Budapesten a 21. kerületben Szúnyogháló rendszerek készítését, szerelését. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.

06-70-773-1946

Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás, 17 éves tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkat, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.

Nyílós szúnyogháló ajtóra

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   Nyílós szúnyogháló: A “Zsanéros nyíló szúnyogháló” egyszerre ötvözi a Fix szúnyoghálók praktikumát és a Mobil szúnyoghálók exkluzív megjelenést. Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható. Válasszon épületéhez bármilyen nyíló-, vagy tolóajtó rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.
  Rolós rendszerű mobil szúnyogháló:
  A kifejezés magában foglalja a mozgathatóságot, vagyis a fel illetve leengedés lehetőségét! Ez azért fontos, mert a szúnyoghálóra nem mindig van szükség, vagy van úgy, hogy éppen arra van szükség, hogy ne legyen útban a háló! Mire gondolunk itt? Általában a téli időszak beköszöntével a szúnyogok, rovarok mennyisége megcsappan, nincs tehát szükség az ellenük való védekezésre
  Fix keretes szúnyogháló készítés:
  A fix keretes szúnyoghálókat általában a kisebb méretű nyílászárókra ajánlott szerelni, a nagyobbakra már a rolós szúnyogháló az ideális megoldás. A fix keretes szúnyogháló készülhet műanyag vagy alumínium kerettel. A háló anyaga üvegszál erősítéssel van ellátva, ezáltal a nyári kánikulában is formatartó, a tűző napsütésben sem vetemedik. A háló színe közép-szürke, míg a keret alapszíne a fehér és a barna.

  [fel]