04 okt 2012

Szúnyogháló Készítés, Szerelés Budapest XXII. kerület

0 Comment

 

Vállajuk Budapesten a 22. kerületben  Szúnyogháló rendszerek készítését, szerelését. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.

06-70-773-1946

Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás, 17 éves tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkat, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.

Pliszé szúnyogháló

 

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    A szúnyoghálók alkalmazásának célja a rovarok bejutásának megakadályozása, de a nagyobb, levegőben levő szennyeződések így elsősorban tollak, szőrszálak falevelek helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznosak. A rolós (mobil) szúnyogháló azért lett kifejlesztve,hogy kielégítse a folyamatosan fejlődő piac anyagi igényeit. Alkalmazkodik a legfontosabb változásokhoz és az intelligens megoldásokhoz,egyesíti a fejlesztést és a kiváló működést anélkül,hogy az ezzel járó költségek növekednének. Fix keretes szúnyogháló: A vízszintesen működő rolós szúnyogháló ajtó praktikus a kis helyigénye miatt. A tökéletes zárást az alul és felül lévő szőrkefés sínek és a függőleges részen lévő záró mágnes biztosítja. Gyakorlati tapasztalat alapján maximum magassága 240cm, maximum szélessége 90cm. 90cm-nél szélesebb ajtóknál dupla tokos megoldást kell alkalmazni, ami azt, jelenti, hogy mindkét függőleges oldalon 1-1 tok van és két részből áll össze a szúnyogháló ajtó. Az egyik oldalt tetszőleges szélességben lehet rögzíteni ez a fix oldal, a másik oldala elhúzható. Ezzel a megoldással a nagyobb szélességű dupla szárnyas ajtókra is egy megbízhatóan működő rolós szúnyoghálót tudunk szerelni. Alapesetben a szúnyogháló színe szürke, kerete fehér. Igény esetén az alumínium keret a RAL színskála szerint színterezhető. Méltán népszerűek a kombinált (kombi) rendszereink, ami azt jelenti, hogy a redőny dobozába a rolós szúnyogháló is be van építve és egy dupla lefutó sínnel egy dobozból külön-külön működtethetők.

    [fel]