04 okt 2012

Szúnyogháló Készítés, Szerelés Budapest XXIII.kerület

0 Comment

 

Vállajuk Budapesten a 23. kerületben Szúnyogháló rendszerek készítését, szerelését. Kiváló minőségben, rövid határidővel, korrekt árakon.

06-70-773-1946

Cégünk mottója a megbízhatóság, a korrekt tájékoztatás, hozzáállás 17 éves tapasztalattal. Tekintse meg honlapunkat, kérjen árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.
Fix szúnyogháló

 

Árajánlatkérés:

  Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

   Fix keretes szúnyogháló: A szúnyogháló az ablakkeretre kívülről van rögzítve pattintós megoldással, hogy az időjárás ne befolyásolja az élettartamát. A szúnyogháló kerete lehet műanyagból, ill. alumíniumból. RAL skála alapján színezhető. A műanyag redőnyt hagyományos redőnynek is nevezzük, mely népszerűségét könnyű kezelhetőségének, széles színválasztékának köszönheti. Ez a redőnyfajta 10 alapszínben készül, így könnyen megtalálhatja azt, mely színben harmonizál lakásával. Ma már kapható az úgynevezett kombi műanyag redőny is, melyet szúnyoghálóval együtt szerelnek be, de a szúnyogháló a beszerelés után külön mozgatható. Fontos, hogy a szúnyogháló már nem csak a rovarok visszatartásában segít, hanem a háziállatok kijutását is meggátolja. Emellett jó, ha a fákról lehulló leveleket, vagy a különböző pihéket sem sodorja be a lakásba a szél. Mindezek mellett harmonizáljon a nyílászáró, a fal és a környezet színével. Legyen annyira átlátszó, hogy szinte már alig lehessen észrevenni. Ezeket a feltételeket figyelembe véve mi szinte bármilyen nyílászáróra tudunk ajánlani szúnyoghálót.
  Nyitható keretes szúnyogháló:
  Kívülről van felhelyezve a keret, melyhez pántokkal és mágneszárral lehet rögzíteni a nyíló szárnyat.
  Rugós szúnyogháló:
  Az ablak külső keretén van elhelyezve, fogantyú segítségével működtethető rugós szerkezet.

  [fel]