21 szept 2012

Szúnyogháló Szerelés, Készítés Szigetszentmiklós, Halásztelek

0 Comment

 

Vállaljuk Szigetszentmiklóson és Halásztelken Szúnyoghálók készítését, felszerelését, korrekt árakon, kiváló minőségben, rövid határidővel.

06-70-773-1946

Szúnyoghálóink: Fix, Oldalra húzós, fentről lefele húzós, Redőnnyel egybeépített, Pliszé jelegű, Tolós. Tájékozódjon honlapunkon, kérjen tőlünk árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal.

Szúnyoghálók

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    Köszöntjük honlapunkon. Cégünk 17 év foglalkozik szúnyoghálók készítésével, szerelésével, mindig törekedve a gondos és precíz munkára a kiváló minőségre, a pontos tájékoztatásra és a minőségi szolgáltatásra- kedvező árakkal kombinálva. Termékeink közé tartozik a Fix alumínium keretes szúnyogháló nagyobb méretekre ajánlva, a fix műanyag keretes szúnyogháló a kisebb méretekhez, az oldalra húzható szúnyogháló, a két oldalról középre húzható szúnyogháló, a tolós szúnyogháló és a pliszé jelegű szúnyogháló. A pliszé jelegű szúnyogháló különféle variációkkal rendelhető. Fentről lefele húzható, oldalra húzható, illetve két oldalról középre húzható variációkkal. Ez a típusú szúnyogháló nagyobb felületek szúnyoghálózására is megfelelő. Cégünk foglalkozik még különféle árnyékolástechnikai termékek készítésével, szerelésével. Ezek közé tartozik: alumínium redőny, – alumínium redőny lehúzható szúnyoghálóval, – műanyag redőny, – műanyag redőny lehúzható szúnyoghálóval, – vakolható tokos redőnyök és ezek kombinálása szúnyoghálóval, – szalagfüggönyök, – reluxák, – roletták, – napellenzők, – harmonika ajtó. Vállalási területeink közé tartozik Budapest és Pest megye területe, de ha igény van, rá mi kiszolgáljuk Önt vidéken is. Hívjon minket bizalommal vagy kérjen árajánlatot.

    [fel]