01 ápr 2013

Szúnyoghálós ajtó, Szúnyogháló ajtóra, Szúnyogháló megoldások ajtóra, Szúnyogháló Készítés, Szerelés 06-70-773-1946

0 Comment

Cégünk 17 éve kínál szúnyogháló megoldásokat Nyílászárókra, illetve vállalja annak készítését szerelését, kiváló felkészült szerelőkkel.
Jó minőségben rövid határidővel. 06-70-773-1946

 

Nyílós szúnyogháló ajtó: ez a szúnyoghálós ajtó egy régóta használt megoldás a rovarok ellen. A keret egy 20×25-ös alumínium profilból készül, így bármely színre színterezhető. A háló egy üvegszálas UV stabil szúnyogháló.
Nyílós szúnyogháló ajtóra
Rolós szúnyogháló ajtóra: Vízszintesen működik alumínium kerettel, szürke üvegszálas hálóval. Létezik belőle egy oldalra húzós, illetve egy dupla tokos kivitel amely két oldalról középre zár. A zárást egy mágnes biztosítja.
Elhózhatós Szúnyogháló ajtóra
Tolós szúnyogháló ajtó: Dupla szárnyú kivitel esetén a szúnyogháló ajtó akár 230 cm széllességben is gyártható. Alumínium profilból készül, üvegszálas szúnyoghálóval. redőnyök elé is szerelhető.  Keret alapszíne fehér vagy barna. A rall színterezés az + 20%.

 

Pliszé szúnyogháló ajtóra: A pliszé szúnyogháló egyesíti az összes típusú szúnyogháló legjobb tulajdonságait. vékony keret profil, könnyű kezelhetőség, bárhol megállítható, gyerekek is könnyen mozgatják. Nagy felületek szúnyoghálózására is alkalmas, tartósság. A keret alapszíne fehér vagy barna, rall színterezés +20%
Pliszé Szúnyoghálóajtó 2

Árny-VédÁrnyékolás technika

E-mail:
arnyved@gmail.com


Web:

 

[fel]