Alumínium redőny – Budapest és vonzáskörzete

 

Alumínium redőnyök szerelése, javítása Budapesten és vonzáskörzetében.
Precíz munka, minőségi alapanyagok, elfogadható árak.

 

Tel.: (20) 219-3061

 

Alumínium redőny árak:

 

Komplett alumínium redőny: 19 500,- Ft-tól / m2
Szúnyoghálóval kombinálva: 26 500,- Ft-tól / m2

Vakolható tokos alu. redőny: 20 500,- Ft-tól / m2
Szúnyoghálóval kombinálva: 27 500,- Ft-tól / m2

 

A komplett alumínium redőny:

Csapágyazott fémtengely, gurtni tárcsa, csúszásgátló, gyári alumínium tok. Alumínium, gumizott, zajcsökkentő redőnyvezető sín, alumínium záró lamella, rejtett ütköző, 37 mm-es, vagy 39 mm-es hőszigetelt alumínium redőny lamella, feltolásgátló.

Mozgatása történhet: gurtni+gurtni automatával, kurblival, motorral vagy távirányítóval, továbbá beépített fényérzékelőkkel és időkapcsolókkal is.

Alumínium redőny 03

 

A vakolható tokos alumínium redőny:

Épülő házának tervezésekor a legjobb választás az áthidalóba rejtett “Vakolható tokos” alumínium redőnyrendszer, mely szakszerű beépítés esetén maximális hőszigetelést biztosít.

A beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül, ezáltal az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:
– a vakolás után a redőnytok kívülről nem látható.
– a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé.

Vakolható tokos redőny

 

Színek, kiegészítők, extrák:

– Alumínium léc választható alapszínek: fehér, beige, ezüst, szürke, barna
– Alumínium léc extra alapszínek: aranytölgy, dió, mahagóni, elefántcsont, antracit – m2 ár + 10%
– Rall színterezés felára: m2 ár + 25%
– Komplett mahagóni, dió, aranytölgy színű redőny: m2 ár + 33%

 

Redőny motor Ár:

– Kapcsolós motor: 27 000,- Ft
– Kapcsoló: 2 500,- Ft
– Távirányítós motor: 30 000,- Ft-tól
– Akadályérzékelős motor, lefagyás védelemmel: 35 000,- Ft-tól
– 1 csatornás Távirányító: 4 700,- Ft
– 5 csatornás Távirányító: 7 000,- Ft
– 15 csatornás Távirányító: 13 500,- Ft

 

Alumínium redőnyeik ára 60.000 Ft-os megrendelés felett magában foglalja Budapesten és vonzáskörzetében a kiszállítási díjat, a felmérés és felszerelés költségét, valamint a redőnyökre vállalt 1 év garancia díját is. Feltüntetett áraink nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Redőnyöknél a minimum számolandó méret 1,3 m2!


 

Néhány referenciánk:

További referenciáinkat ide kattinva találhatja meg.


 

Az alumínium redőny előnyei:

Az alumínium redőny a 2010-es évek legmodernebb, és leginkább keresett redőnytípusa. Praktikus kialakítása, esztétikus megjelenése és hosszú az élettartalma miatt a legkeresettebb redőnytípusok közé tartozik. Hőszigetelő képessége jó, emellett a betörés elleni védelmet is növeli. Rendkívül jó a színtartóssága és az UV sugárzás elleni védelme. Valamennyi alkatrésze alumíniumból készül, tokja kétféle kivitelben és hatféle méretben rendelhető. Szerelvényei lehet gurtni vagy zsinór, gurtni tároló automata, zsinórtároló automata vagy készülhet motoros kivitelben. Az alumínium redőny lefutója és tokja a Rall színskála szerint színterezhető, emellett removit fóliázása is megoldható, különböző fautánzatú színekre. A lefutó mellett a redőny lécek is sokféle színben rendelhetőek, úgy mint fehér, ezüst, elefántcsont, krém fehér, beige, világos beige, sötét barna, sötét- és világos famintás, sötét barna, mogyoró, mahagóni illetve aranytölgy színekben. A lefutó sín gumizott, ezáltal lényegesen csendesebb, és ezáltal jobbá válik a redőny hőszigetelése is.
Az alumínium redőny lefutójának mérete 52 x 23 cm. Felszerelhető lehúzható- avagy fix szúnyoghálóval, vakolható kivitelben. Rendelhető hozzá feltolás gátló csipesz avagy zárható alsó záróléc is. A redőnyléc 3,9 cm, púrhabbal kitöltött teljes fedést biztosít, ami jó hőszigetelő képessége folytán előnyös lehet nagyobb üvegfelületek esetében is.
Az alumínium redőny nem csak a könnyű felszerelhetősége és esztétikus, megjelenése miatt tartozik a legkeresettebb redőnytípusok közé, hanem a tartóssága és minőségi kivitelezése miatt is a legnépszerűbbek egyike.


 

Redőny motor:

Alumínium redőnyeink szerelhetőek motoros kivitelben is. A redőny motor veszi le a vállunkról a redőnyhúzogatás terhét, akár kapcsolós, akár távirányítós kivitelben rendeli meg. Valójában ez a legfontosabb része a motorizált redőny rendszereknek. Strapabíró, csendes, erős és könnyen vezérelhető része az alumínium redőnynek.

A redőny motorokra 2 év cseredarabos garanciát vállalunk!

 

 


 

Kapcsolatfelvétel:

Árny-Véd Árnyékolástechnika

Telefon: (20) 219-3061

E-mail: arnyved@gmail.com

 

Vagy kérjen árajánlatot online!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rövid időn belül válaszolunk Önnek!