Napellenző

Szerelhető homlokzatra, szarufára, vagy eresz alá is. Működtethető motorral vagy kézi hajtókarral. A szerkezet horganyzott acél zártszelvényre épül. Ezt a zártszelvényt alumíniumöntvény konzolok rögzítik a fogadószerkezethez.

Szintén ide csatlakoznak a karbillentők és a hengertartók is. A hengertartók a ponyvahengert tartják. A karbillentők fogadják a napellenző karokat, illetve ezekkel 0 – 70 fokig állítható a ponyva lejtése.

Az árnyékoló rendelhető védőtetővel, illetve tokozott kivitelben is.

A napellenzők ponyváját a világszerte ismert  sattler  cég által gyártott textíliákból méretre készítjük.

Napellenző motor:

Gombnyomásra működtetheti napellenzőjét, tűző nap esetén napellenzője automatikusan kitekeredik, viharos szél esetén a szélérzékelő azonnali védelmet biztosít: behúzza a napellenzőt, megvédve a vihar okozta kártól.

 

 

 

 

 

 

A fenti napellenző típusok ára tartalmazza Budapesten, illetve vonzáskörzetében a felmérés, kiszállítás, a felszerelés és a 1 év garancia díját. Az árak az áfát nem tartalmazzák.

Napellenző 3
Napellenző 4

 Napellenző színminták:

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.

    A napellenzőink modern konstrukciós elvek alapján, tetszés szerinti méretekben és több mint száz féle színű ponyvával rendelhetőek.
    A napellenzők ponyváját a világszerte ismert Sattler cég által gyártott textíliából kínáljuk. A textilt szálában festett penészedés gátlóval kezelt vízlepergető hatású. A ponyvák lehetnek egy színűek, illetve fantázia csíkosak. A napellenzőkhöz kívánság szerint a szerkezettel azonos színű védő tetőt is készítünk. Leggyakrabban kért, illetve szerelt prémium kategóriás Napellenzőnk zárt szelvényre épített, 5 m szélességig 2 db könyök kart, nagyobb szélesség esetén 3 db könyök kart tartalmaz. További napellenzőink Mini napellenzők, amik a kisebb méret tartományokban jól funkcionálnak és az áruk is kedvezők.
    A napellenző meghajtása történhet kurblival, illetve motorral. A motoros napellenző szerelhető szél érzékelővel, időkapcsolóval, távirányítóval, illetve kapcsolóval. Motorjainkra 1 év csere darabos garanciát vállalunk.