Motoros napellenző

A napellenzőinket rendelhetik motoros mozgatással is. A motor ami vállunkról leveszi a terhet. Maximálisan a kényelmet és a biztonságot szolgálja, eleganciával ötvözve. A motoros napellenző lehet fali kapcsolós, vagy távirányítós kivitel.  A motoros napellenzők működtetése mindenképpen kényelmesebb és egyszerűbb, mint a mechanikus típus. Motorjaink megbízhatóak és hosszútávú működést biztosítanak.

Motor Árlista:

Kapcsolós Motor:
Kapcsoló:

Távirányítós Motor:
1 csatornás Távirányító:
5 csatornás Távirányító:
15 csatornás Távirányító:

Szélérzékelő:
Dryvit esetén kiemelés:

 

65 000,- Ft / db
  2 500,- Ft / db

76 000,- Ft / db
  5 700,- Ft / db
  9 500,- Ft / db
15 000,- Ft / db

47 000,- Ft / db
  3 500,- Ft / db

Redőny motor

 

 

 

 

 

 

A napellenzőket úgynevezett csőmotorokkal motorizáljuk, amit a napellenző ponyvahengerébe rejtünk, így a motoros napellenző motorjából szinte semmi nem látszik. A napellenző motorja lehet kapcsolós (vezetékes), vagy távirányítós (rádiós) rendszerű. Gombnyomásra működtetheti napellenzőjét, tűző nap esetén napellenzője automatikusan kitekeredik, viharos szél esetén a szélérzékelő azonnali védelmet biztosít: behúzza a napellenzőt, megvédve a vihar okozta kártól.

Napellenző motor 1
Napellenző motor 2

A motoros napellenzőnél extraként alkalmazható: szélérzékelő, áramszünet esetén kézzel is működtethető motor, valamint programozható vezérlés.

Szélérzékelő
Kulcstartós távirányító

Az árnyékoló igény szerint rendelhető védőtetővel is.

A napellenzők ponyváját a világszerte ismert    sattler cég által gyártott textíliákból méretre készítjük.

Napellenző kép 1
Napellenző kép 2

 

A fenti napellenző motor típusok ára tartalmazza Budapesten, illetve vonzáskörzetében a felmérés, kiszállítás, a felszerelés és a 1 év garancia díját. Az árak az áfát nem tartalmazzák.

 

Árajánlatkérés:

    Az üzenet elküldésével Ön elfogaja, hogy a megadott adatait kezeljük.