Műanyag redőny – Budapest és vonzáskörzete

 

Műanyag redőnyök szerelése, javítása Budapesten és vonzáskörzetében. Precíz munka, minőségi alapanyagok, elfogadható árak.

 

Tel.: (20) 219-3061

 

Műanyag redőny árak:

Új típusú műanyag redőny: 11 500,- Ft-tól / m2
Szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny: 18 500,- Ft-tól / m2

Új típusú műanyag redőny:

Az “Új típusú” műanyag redőny egy új generációját jelenti a műanyag redőnyrendszereknek. Kinézetre, megegyezik az alumínium redőny formavilágával, megjelenésével. A redőny szerkezetében megtalálható alumínium alkatrészek alkalmazásával nem csak a műanyag redőny esztétikai megjelenését és tartósságát sikerült megnövelni, hanem így igény esetén el lehet látni lehúzható szúnyoghálóval is a redőnyt. A redőnytokba beépített szúnyogháló nem csak megjelenését, hanem hasznosságát és praktikumát tekintve is ideális megoldás.
 
Műszaki tartalom: Gyárilag festett, horganyzott Libdab, vagy amumínium tok, alumínium tokvéggel, gumis alumínium záróléc, 37 mm redőnyléc, rejtett ütköző, csapágyazott fémtengely, 53×22 mm-es gumikéderrel zaj csillapított műanyag lefutó.
 
Új tipusú műanyag redőny

 

 

 

 

Lehúzható szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny:

 
A lehúzható szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny egyben kínál két megoldást. A redőny árnyékolása mellett kiváló védelmet nyújt a rovarok inváziójával szemben. Praktikus megoldás benne, hogy redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető.
 
Műszaki tartalom: Gyárilag festett, horganyzott Lindab, vagy alumínium tok, alumínium tokvéggel, rejtett ütköző, csapágyazott fémtengely, üvegszálas szúnyoghálóval kombinálva, 37 mm redőnyléc, gumis alumínium záróléc, 53×44 mm-es gumikéderrel és kefével ellátott műanyag lefutó.
Lehúzhatós műanyag redőny

Műanyag redőnyeik ára 60.000 Ft-os megrendelés felett magában foglalja Budapesten és vonzáskörzetében a kiszállítási díjat, a felmérés és felszerelés költségét, valamint a redőnyökre vállalt 1 év garancia díját is. Feltüntetett áraink nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Redőnyöknél a minimum számolandó méret 1,3 m2!


Néhány referenciánk:

 

További referenciáinkat ide kattinva találhatja meg.


A műanyag redőny előnyei:

A műanyag redőnyök olcsóságuk, tartósságuk, és tartós kialakításuk miatt tartoznak napjaink legnépszerűbb árnyékolói közé. Sokoldalú megoldást kínálnak a vásárlónak, legyen szó régi redőny cseréjéről, avagy új műanyag redőny elhelyezéséről. Az általunk felszerelt redőnyöket kérheti kézi meghajtással, ami lehet zsinóros, gurtnis vagy kurblis kialakítású. De lehetőség van motoros redőny rendelésére is, amely kézi kapcsolóval, vagy akár távirányítóval is működtethető. A motoros műanyag redőny ellátható akadályérzékelővel is, továbbá lehetőség van időkapcsolós rendszerek alkalmazására is, amely segítségével akár otthonától távol is biztos lehet benne, hogy a redőnyei akkor lesznek lehúzva, amikor arra szükség van. A műanyag redőnyeink egyike a lehúzható szúnyoghálóval kombinált redőny, ami megoldást kínál a redőny és a szúnyogháló együttes használatára. Természetesen az általunk forgalmazott redőnyöket kombinálhatjuk egyszerű fix szúnyoghálóval is, ami egy még olcsóbb megoldás a rovarok ellen.


 

Kapcsolatfelvétel:

Árny-Véd Árnyékolástechnika
Telefon: (20) 219-3061
E-mail: arnyved@gmail.com

Vagy kérjen árajánlatot online!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rövid időn belül válaszolunk Önnek!