Műanyag redőny

 

 

Új típusú műanyag redőny: 8 500,- Ft-tól / m2
Az “Új típusú” redőny, új minőségi kategóriát állított fel a műanyag redőnyrendszerek családjában.

Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben található alumínium alkatrészek alkalmazásával, nem csak a redőny tartósságát és esztétikai látványát növeltük meg, de lehetővé vált a redőnyrendszert szúnyoghálóval ellátni. A redőnytokba integrált szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás.
Műszaki tartalom: Gyárilag festett, horganyzott Lindab, vagy alumínium tok, alumínium tokvéggel, 37 mm redőnyléc, gumis alumínium záróléc, rejtett ütköző, csapágyazott tengely, 53×22 mm-es gumikéderrel zaj csillapított műanyag lefutó.

Új típusú műanyag redőny

 

Lehúzhatós Szúnyoghálóval kombinált műanyag redőny: 14.500,- Ft-tól / m2
A modern rendszerekben ésszerű és gazdaságos választás a redőny szúnyoghálóval való kombinálása. Praktikuma abban rejlik, hogy egy termékben két rendszer található. A redőnytokba épített szúnyogháló esetében a redőnypalást és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető.
Műszaki tartalom: Gyárilag festett, horganyzott Lindab, vagy alumínium tok, alumínium tokvéggel, 37 mm redőnyléc, gumis alumínium záróléc, rejtett ütköző, csapágyazott tengely, üvegszálas szúnyoghálóval kombinálva, 53×44 mm-es gumikéderrel és kefével ellátott műanyag lefutó.

Új típusú kombinált műanyag redőny

 

A fenti redőnytípusok ára tartalmazza Budapesten, illetve vonzáskörzetében a felmérés, kiszállítás, a felszerelés és a 2 év garancia díját, minimum 40.000,- Ft-os megrendelés esetén.  Az árak az áfát nem tartalmazzák.

Redőnyöknél a minimum számolandó méret 1,3 m2!

Redőny színminta 2
Redőny lamella színek

 

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot!

 

Az alumínium és a PVC redőnyeink nagyon sok rétűek, ahol megtalálhatók típustól függően külső, illetve belső tokos, vakolható típus, egy részes-több részes vagy osztott, lehúzható szúnyoghálóval kombinált.
A redőnytokok készülhetne alumínium vagy szalagpréselt lemezből egy vagy két részes kivitelbe. A redőny tok formája lehet ötszögletű, alulcsapott, illetve kerek.
A redőnyléc és a lefutó készülhet alumíniumból vagy PVC-ből a megadott színskála szerinti színekben. A redőnyeink igen sokoldalúak melyekben a redőny alkatrészek kombinálhatók a vásárló igényei szerint például: alumínium lefutó – műanyag lamellával ilyenkor egyedi árajánlatot készítünk. A redőnyök működhetnek kézi meghajtással, ami lehet gurtnis, zsinóros, kurblis, vagy motoros, ami akár távirányítóval ellátott akadályérzékelős, illetve időkapcsolós rendszerek is lehetnek. A lehúzhatás szúnyoghálós redőny egy nagyon jól kifejlesztett és ár érték arányában is jól összekombinálható rendszer, ami lehetővé teszi a redőny és a szúnyogháló külön használatát. Redőnyeinket kombinálhatjuk fix szúnyoghálóval is, ez egy még olcsóbb megoldás a szúnyogok távoltartására, illetve a pollen kiszűrésére, ugyan is a mai világban egyre nagyobb szerepet játszik a szúnyoghálók az allergiás emberek tüneteik csökkentésére. A műanyag és alumínium redőnyeink egyaránt jó választás, mert mi 17 év tapasztalattal törekszünk arra, hogy minőségben is a legjobbat nyújthassuk, és redőnyeink a legjobb alapanyagokból kerüljenek összeállításra.